Weekend de lux Hilton Budapesta 5 stele

Weekend de lux Hilton Budapesta 5 stele!

Rasfat si relaxare la sfarsitul lunii iunie in capitala Ungariei la renumitul hotel de 5 stele Hilton.

 

Profita de oferta Weekend de lux Hilton Budapesta 5 stele si rasfata-te in perioada 27 – 29 iunie in capitala Ungariei. Vizitezi una dintre cele mai frumoase capitale europene si te relaxezi in conditii de 5 stele timp de 2 nopti / 3 zile la un super pret. Ai cazare la unul dintre cele mai bune hoteluri de 5 stele din Budapesta cu doar 49 euro / persoana / noapte.

Vedere panoramica Budapesta

Vedere panoramica Budapesta

Hotelul de 5 stele Hilton Budapesta se afla situat in una dintre cele mai frumoase zone ale capitalei Ungariei, in partea veche a orasului, numita Buda chiar in imediata apropiere a Bastionului Pescariilor si a Bisericii Matyas. Prin pozitionarea sa, in renumitul cartier al Castelului ce face parte din Patrimonul Mondial UNESCO, hotelul beneficieaza de vederi spectaculoase asupra celor mai importante obiective turistice ale Budapestei, turistii avand acces facil atat la partea veche a orasului, Buda, cat si la cea noua, Pesta.

 

Weekend de lux Hilton Budapesta 5 stele la sfarsitul lunii iunie

Weekend de lux Hilton Budapesta 5 stele la sfarsitul lunii iunie

Camerele hotelului Hilton Budapesta sunt spatioase si luminoase, avand mobilier de lux si toate dotarile functionale specifice unui hotel de 5 stele. Toate camerere au grup sanitar propriu si ofera vederi spectaculoase asupra Dunarii sau a orasului. Hotelul ofera in mod gratuit acces la internet in spatiile comune.

Hotelul pune la dispozitia oaspetiilor sai o sala de fitness dotata corespunzator, sauna, diferite tipuri de masaje, parcare interioara si exterioara, spalatorie auto. De asemenea, acestia se pot relaxa la barul hotelului ce ofera o frumoasa vedere panoramica asupra orasului sau pot savura delicioase preparate traditionale maghiare sau mediteraneene la restaurantul hotelului numit ICON.

Oferta Weekend de luxHilton Budapesta 5 stele include:

 

– 2 nopti cazare la hotelul de 5 stele Hilton Budapesta

 

Tarif: 49 euro / persoana / noapte

 

* Tariful este valabil pentru perioada:  27.06.2014 – 29.06.2014

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *