Informatii despre hotel

Dhigali Resort este situat pe o insula inconjurata de corali si se afla la 70 de minute de Male cu zborul intern si apoi cu barca. La cerere, posibilitatea unui zbor cu hidroavion (40 minute).

Distanta

Aeroport: 40 kmPlaja: hotel situat chiar langa plaja

Descriere camere

BBST (bungalou pe plaja standard): baie/toaleta (uscator de par), aer conditionat, TV/satelit, seif, telefon, minibar contra cost, set de cafea si ceai, terasa.WVST (vila cu apa): vezi BBST, mai spatios, acces direct la apa.

Descrierea hotelului

180 camere, receptie, 7 restaurante, 2 baruri, 3 piscine, magazin de suveniruri, schimb valutar, spalatorie

Descrierea plajei

O plaja lunga de nisip cu o intrare treptata in apa.

Activitati sportive

Gratuit: vezi programul all inclusive.Contra cost: sporturi nautice motorizate.

Facilitati copii

Loc de joaca pentru copii, club pentru copii.

Mese

All InclusiveMic dejun la restaurantul CapersPranz la restaurantele Carpers, Cafe, Jade sau pizzerieCina la restaurante Faru, Battuta sau Jade.Bauturi alcoolice si nealcoolice, inclusiv marci premium selectate de vinuri, beri si alcool tare (in timpul orelor de deschidere a barului si a restaurantului)Bauturi alcoolice si nealcoolice selectate in minibar - completate o data pe zi.Fitness, canotaj, paddle boarding, echipament de snorkeling, yoga1 excursie de observare a delfinilor per sejur1 excursie cu barca cu fund de sticla per sejurBauturile consumate in afara orelor stabilite, in timpul calatoriilor, sunt contra costSfarsitul programului all inclusive in ziua plecarii este la ora 11:00

Categoria oficiala

5 stele

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Dhigali Maldives, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta