Tur la Auschwitz Birkenau

Tur la Auschwitz Birkenau! Sute de oameni participa la tururi in lagarul de concentrare! Participa si tu! Retraieste istoria cu 39 euro / persoana.

Cel mai mare lagar de exterminare nazist, locul unde se estimeaza ca au murit cel putin 1,1 milioane de persoane a devenit un loc emblematic si de pelerinaj, fiind vizitat anual de milioane de turisti ce doresc sa aduca un omagiu si sa cunoasca in detaliu aceasta etapa a istoriei.

tur la Auschwitz Birkenau

tur la Auschwitz Birkenau

Auschwitz – Birkenau a fost un lagar de concentrarenazist de pe teritoriul Poloniei, ce a avut rolul de exterminare a populatiei. Muzeul Auschwitz – Birkenau este format este format din doua tabere ce se pot vizita.

Prima tabara, Auschwitz 1, lagarul initial de concentrare, a folosit ca centru administrativ dar si loc de executie a aproximativ 70.000 de oameni.

A doua tabara, Auschwitz 2 sau Birkenau,  este locul unde cel putin 1.1 milioane de evrei, 75.000 de polonezi si aproximativ 19.000 de tigani au fost ucisi, majoritatea prin gazare. Aici, se va vizita: locurile de exploatare, camerele de gazare si crematoriile.

Auschwitz

Auschwitz

Pentru ca astfel de atrocitati sa nu fie uitate si repetate, lagarele de la Auschwitz au fost recunoascute, in anul 1979, de catre UNESCO, ca parte a mostenirii universale culturale a omenirii.

Oferta Tur la Auschwitz Birkenau cuprinde:

– bilete de intrare la ambele parti ale Muzeului Auschwitz Birkenau 

– bilete de screening de film documentar despre istoria lagarului de concentrare si exterminare

–  tur cu ghid al Muzeului Auschwitz în limba engleza

– tur cu ghid al Muzeului Birkenau în limba engleza

– transport între cele doua tabere

Durata tur: 6 ore

Tarif: 39 euro / persoana

Nu este recomandata vizitarea muzeului de catre copii cu varsta de sub 14 ani.

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *