Targul de Craciun Budapesta oferta cazare

Targul de Craciun Budapesta oferta cazare Hotel Palazzo Zichy de 4 stele!

Rasfata-te in conditii de lux si participa la Targul de Craciun din Budapesta

 

Participa la unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Profita de oferta si rasfata-te in luna cadourilor! Ai cazare cu mic dejun la superbul hotel de 4 stele Palazzo Zichy, situat in cartierul istoric Palace Quarter din centrul capitalei Ungariei cu doar 39 euro / persoana.

Targul de Craciun Budapesta oferta cazare Hotel Palazzo Zichy

Targul de Craciun Budapesta oferta cazare Hotel Palazzo Zichy

Luxosul hotel isi desfasoara activitatea intr-un frumos palat neo – baroc ce dateaza din anul 1899 si se afla situat la mica distanta de principalele si cochetele bulevarde din centrul Budapestei. Statia de metrou Ter Kalvin si Muzeul National Maghiar sunt la 5 minute de mers pe jos de Palazzo Zichy Hotel.

Camerele hotelului de 4 stele sunt spatioase si au un design modern si elegant. Acestea dispun de toate facilitatile specifice unui hotel de 4 stele: aer conditionat, TV cu ecran plat, mini – seif si uscator de par. Palazzo Zichy Hotel ofera in mod gratuit acces la internet.

De asemenea, oaspetii hotelului au acces in mod gratuit la un moder centru fitnesss cu sauna. In cadrul restaurantului Palazzo Zichy Hotel turistii pot servi gustoase preparate tip bufet iar la barul din lobby acestia au la dispozitie cocktailuri fine, ceai cafea si apa minerala.

 

Hotel Palazzo Zichy 4 stele Budapesta

Hotel Palazzo Zichy 4 stele Budapesta

Oferta agentiei include:

– 1 noapte cazare in camera dubla la hotelul de 4 stele

– regim de masa: mic dejun

 

Tarif: 39 euro /persoana

 

Tariful este valabil pentru perioada: 20.12.2014 – 21.12.2014

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Targul de Craciun Budapesta oferta cazare iti ofera oportunitatea ideala pentru o zi de rasfat si cumparaturi in luna cadourilor la unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *