Ski Austria si relaxare – skipass inclus!

Ski Austria si relaxare! Schiaza in Austria si relaxeaza-te la Hotelul Aqua Dome Tirol de 4 stele! Ai vacanta perfecta de la 659 euro / persoana.

Mergi la ski in Austria si te relaxezi la Hotelul Aqua Dome Tirol de 4 stele. Situat in mijlocul Muntilor Otztal, amplasarea hotelului ofera o uluitoare vedere panoramica asupra acestora.

Unic, atat prin arhitectura sa spectaculoasa ce se integreaza perfect in cadrul natural cat si prin calitatea serviciilor personalizate si a facilitatilor la cele mai inalte standarde, Hotelul Aqua Dome Tirol si baile sale afiliate, alcatuiesc cea mai buna statiune termala din Alpi.

Ski Austria si relaxare Aqua Dome Tirol

Ski Austria si relaxare Aqua Dome Tirol

Hotelul ofera o gama diversificata de facilitati, de la sauna la pestera de gheata, centru de fitness modern, tratamente de infrumusetare, locuri de joaca si piscine pentru copii, bai terapeutice.

In cadrul bailor termale in aer liber exista trei bazine cu forme futuriste tip cochilie, cu apa termala, sulfuroasa si apa de mare. In zona interioara sunt puse dispozitie doua bazine interioare, topogane si incaperi de joaca destinate copiilor. Intreaga  zona wellness a hotelului, la care oaspetii au acces in mod gratuit, se desfasoara pe o suprafata de 2200 mp.

Camerele hotelului sunt spatioase si elegante, amenajarea lor respectand principiile feng – shui. Acestea au dotari moderne si grup sanitar propriu.

Aqua Dome

Aqua Dome

Oaspetii au loc de parcare gratuit in garajul subtern al hotelului. Hotelul ofera acces gratuit la internet.

Oferta include:

– 3 nopti / 4 zile cazare

– regim de masa: demipensiune

– acces la zona de SPA si wellness

– acces gratuit schibus Solden

– reducere de 15 % pentru inchirierea echipamentului de ski

Oferta este valabila intre perioadele: 12.01.2014 – 27.04.2014

Tarif: de la 659 euro / persoana.

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *