Revelion Zell am See Austria

Revelion Zell am See Austria!

Sarbatoreste trecerea dintre ani in conditii de lux la ski in Austria!

Profita de oferta Revelion de lux Austria si  descopera natura Austriei din cea mai frumoasă perspectivă a ei! Ai 7 nopti cazare cu demipensiune la fabulosul Hotel Tirolerhof  de 4 stele din Zell am See Kaprun in perioada: 27.12.2014 –  03.01.2015 cu doar 719 euro / persoana.

Zell am See Kaprun este considerata una dintre cele mai exclusiviste si luxoase statiuni din Austria! Aici  va asteapta gheţarul Kitzsteinhorn cu 3.029 m altitudine ce asigura garanţia zapezii din toamna pana in vara, culmea Schmittenhöhe, 138 kilometri de partii, cu toate gradele de dificultate şi peste 50 instalaţii pe cablu.

Revelion de lux Austria Zell am See

Revelion Zell am See Austria de lux

Situat in zona centrala a Zell am See Kaprun, Tirolerhof  Hotel de 4 stele superioare beneficiaza de o amplasare liniștita, la poalele muntelui Schmittenhöhe și la doar câțiva pași de lacul Zell.

Camerele Tirolerhof  Hotel sunt spatioase si confortabile, oferind toate facilitatile specifice unui hotel de 4 stele. In anumite spatii comune este oferit in mod gratuit acces la internet.

In cadrul hotelului de 4 stele turistii au la dispozitie o largă de proceduri de wellness, precum și fascinante vederi panoramice la munți și lac in cadrul unui modern centru SPA, recent renovat . De asemenea, oaspeții pot beneficia de facilitățile spa de la Tirolerhof Aquarena, ce de desfasoara pe o suprafața de 1000 mp și include o piscina, cada cu hidromasaj, sala de relaxare cu paturi de apa precum și o zonă cu diverse tipuri de saune și bai de aburi.

La un elegant restaurant, oaspetii  hotelului Tirolerhof  pot servi gustoase preparate din bucataria austriaca și internaționala, precum și o gamă larga de vinuri rafinate din crama hotelului. Acestia pot lua masa și în ambianța plăcută a grădinii de iarnă.

Revelion Austria de lux

Revelion Austria de lux

Oferta Revelion Zell am See Austria include:

– 7 nopti – 8 zile cazare in camera dubla la hotelul de 4 stele

– regim de masa: demipensiune

Perioada: 27.12.2014 – 7 nopti

 

Tarif: 719 euro / persoana

 

Oferta valabila, in limita disponibilitatii.

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *