Ramada Resort Aquaworld Budapest

Ramada Resort Aquaworld Budapest

Weekend de relaxare la renumitul resort de 4 stele Ramada Aquaworld Budapest de la 29 euro / persoana / noapte

 

 

Hotelul de 4 stele, unic prin serviciile si facilitatile oferite, este situat aproape de soseaua M0 si ofera in mod gratuit oaspetilor sai parcare exterioara, serviciu de transfer spre centrul oraşului si acces la internet in intreaga cladire.

Ramada Resort Aquaworld  pune la dispozitia turistiilor acces direct de la hotel la unul dintre cele mai mari parcuri acvatice interioare din Europa ce are ca tema principala Templul Angkor din Cambodgia. Aquaworld – ul dispune de  17 psicine, 15 dintre acestea fiind accesibile indiferent de anotimp ( piscina pentru surf, piscina cu valuri, piscina labirind ). Toate piscinele, cu exceptia bazinului olimpic au apa incalzita.

Ramada Resort Aquaworld Budapest 4 stele

Ramada Resort Aquaworld Budapest 4 stele

Camerele resortului Ramada Aquaworld Budapest sunt spatioase si au un design modern, oferind toate facilitatile specifice unui hotel de 4 stele (aer condiţionat, sat tv, internet wireless, telefon, minibar, seif, uscator de par). In cadrul hotelului exista mai multe restaurante in cadrul carora turistii pot servi gustoase preparate traditionale si internationale.

Profita de oferta Ramada Resort Aquaworld Budapest si petrece un weekend plin de adrenalina, distractie si relaxare cu un tarif de la 29 euro / persoana / noapte.

Oaspetii resortului au la dispozitie  un centru oriental modern SPA Wellness si fitness cu o gama variata de facilitati pentru relaxare si infrumusetare, diferite tipuri de masaje, un centru de divertisment.

Ramada Resort Aquaworld Budapest

Ramada Resort Aquaworld Budapest

Oferta Ramada Resort Aquaworld Budapest include:

– 2 nopti cazare la resortul de 4 stele Ramada Aquaworld Budapest

 

Tarif: de la 29 euro / persoana/ noapte

Oferta valabila, in limita disponibilitatii.

 

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *