Oferta Vacanta la schi Austria

Oferta Vacanta la schi Austria platesti 6 nopti si stai 7!

Ai 7 nopti cazare cu demipensiune la Austria Trend Hotel Lambrechterhof  de 4 stele cu doar 339 euro / persoana!

 

Profita de oferta speciala si mergi la schi in Austria! Platesti pentru 6 nopti si stai 7 la hotelul de 4 stele Austria Trend Hotel Lambrechterhof cu regim de masa: demipensiune la doar 339 euro / persoana!

Relaxati-va si bucurati-va de natura in conditii de lux intru-un cadru natural feeric. Situat in imediata apropiere a unei manastiri benedictine si a unei renumite zone de schi, Austria Trend Hotel Lambrechterhof de 4 stele este destinatia ideala pentru un concediu relaxant la schi in Austria.

 

Oferta Vacanta la schi Austria cu 339 euro

Oferta Vacanta la schi Austria cu 339 euro

Hotelul ofera o zona de wellness moderna cu paturi cu apa si cromo – terapie, zona de relaxare si sauna, bai cu aburi, solar si diferite tipuri de masaje. Renumit pentru calitatea serviciilor oferite, Austria Trend Hotel Lambrechterhof imbina in mod reusit modernul cu traditionalul, oferind camere spatioase dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, mini- bar, telefon, seif, halate si papuci de baie. Hotelul de 4 stele ofera in mod gratuit acces la internet.

Austria Trend Hotel Lambrechterhof pune la dispozitia oaspetiilor sai opiscina interioara si o gama variata de facilitati pentru copii precum: baby coat, meniuri speciale si loc de joaca supravegheat.

camera Hotel Austria Trend Hotel Lambrechterhof

camera Hotel Austria Trend Hotel Lambrechterhof

Profita de oferta Vacanta la schi Austria platesti 6 nopti si stai 7 la hotelul de 4 stele Austria Trend Hotel Lambrechterhof. Mergi la ski in Austria si te relaxezi in conditii de 4 stele cu doar 339 euro / persoana.

 

Oferta Vacanta la schi Austria  include:

– 7 nopti / 8 zile cazare

– regim de masa: demipensiune

 

Tarif: 339 euro / persoana

 

Oferta este valabil pentru sejururile cu intrare in: 06.01.2015 si 18.01.2015

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *