Oferta de Martisor city break in Budapesta!

Oferta de Martisor city break in Budapesta! De 1 Martie rasfata-te in Budapesta la Hotelul Hilton Westend de 5 stele cu numai 39 euro/ persoana!

La inceput de primavara viziteaza si relaxeaza-te in Budapesta! Sarbatoreste 1 Martie sau 8 Martie in capitala Ungariei. Ai cazare la hotel de 5 stele cu numai 39 euro / persoana!

Numit si Parisul de Est, orasul are o identitate complexa data de bogata sa mostenire culturala. Avand in vedere cultura si istoria orasului Budapesta, este un oras ce abunda de obiective turistice, cele mai cunoscute fiind:

– Palatul Regal

– Cladirea Parlamentului

– Citadela si Dealul Gellert

– Bastionul Pescarilor

– Piata Eroilor

– Podul cu Lanturi

Profita de oferta de martisor city break in Budapesta si viziteaza Capitala Ungariei, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa de Est.

Oferta de Martisor - city break in Budapesta

Oferta de Martisor – city break in Budapesta

Hotelul Hilton Westend Budapesta de 5 stele, este situat la 5 minute de mers pe jos de renumitul bulevard Andrassy. In imediata apropiere a hotelului se afla gara si statia de metrou Nyugati.

Camerele sunt mobilate elegant si au toate dotarile specifice unui hotel de 5 stele: aer conditionat, birou, scaun ergonomic, TV, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei.

Hilton Westend Budapesta ofera acces gratuit la internet in spatiile comune. Oaspetii hotelului de 5 stele au la dispozitie o sala de fitness cu vedere la oras, un centru SPA modern, loc de joaca pentru copii cat si servicii de baby sitting. Hotelul este situat langa renumitul centru comercial WestEnd City Centre.

Hilton Westend Budapesta luna martie

Hilton Westend Budapesta luna martie

 

Oferta de Martisor city break in Budapesta include:

– cazare 1 noapte la Hotel Hilton Westend, 5 stele

Tarif: 39 euro / persoana

La cerere se poate realiza oferta cu mic dejun sau / si transport.

Tariful este valabil pentru datele 1 Martie sau 8 Martie.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *