Oferta Concert Lady Gaga in Amsterdam! In luna septembrie mergi la concertul Lady Gaga din Amsterdam, cazare la hotel si bilet acces concert.

 

Mergi la concertul uneia dintre cele mai controversate artiste! Lady Gaga castigatoare a cinci premii Grammy si cu peste 50 milioane de albume vandute in toata lumea concerteaza la Amsterdam.

Cu numai 249 euro / persoana ai bilet acces concert si cazare la hotelul Hampton by Hilton Arena Boulevard, hotel ce este situat in imediata apropiere a locului sustinerii concertului.

Oferta concert Lady Gaga Amsterdam

Oferta concert Lady Gaga Amsterdam

Hotelul Hampton by Hilton Arena Boulevard de 3 stele este situat in cea mai activa zona a Amsterdamului, statia de metrou si gara fiind in imediata apropiere a acestuia iar Aeroportul Schipol fiind la o distanta de doar 10 minute cu masina.

Pozitionarea hotelului faciliteaza accesul turistilor la mijloacele de transport in comun, la principalele obiective turistice ale Amsterdamului cat si la Amsterdam Arena, locul desfasurarii concertului Lady Gaga.

Hotelul pune la dispozitia turistilor in mod gratuit acces la internet cat si posibilitatea utilizarii unui centru de fitness modern.Camerele hotelului Hampton by Hilton Arena Boulevard  sunt spatioase si au dotari moderne, asigurand facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei.

 

 Oferta concert Lady Gaga Amsterdam include:

– cazare 2 nopti la Hotelul Hampton by Hilton Arena Boulevard

– mic dejun

– bilet acces concert

Tarif: 249 euro / persoana

 

La cerere:

– transport cu avionul, plecare din Budapesta

 

Apreciata pentru stilul sau unic, fiind prima artista ce a a realizat un miliard de vizualizari pe YouTube si avand peste 17 milioane de fani pe reteaua de socializare Facebook, Lady Gaga reuseste sa surprinda la fiecare aparitie.

Profita de oferta concert Lady Gaga Amsterdam si mergi in capitala Olandei la concertul uneia dintre cele mai controversate artiste pop ale lumii.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact