Oferta city break in Budapesta luna martie!

Oferta city break in Budapesta luna martie! In weekend viziteaza Budapesta! Cazare la Hotel Marmara, 4 stele cu mic dejun la 59 euro / persoana!

Petrece un weekend in Budapesta la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus la doar 59 euro / persoana. Vizitezi capitala Ungariei si te relaxezi in conditii de lux! In luna martie mergi un weekend in Budapesta, una dintre cele mai frumoase capitale din Europa.

Budapesta, orasul situat pe ambele maluri ale Dunarii, cu nenumarate obiective turistice este destinatia perfecta pentru un city break la sfarsit de saptamana.

Oferta city break in Budapesta 2014

Oferta city break in Budapesta 2014

Hotelul Marmara de 4 stele este situat in zona centrala a orasului Budapesta, in imediata apropiere a unor principale obiective turistice precum: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Insula Margareta. Pozitionarea hotelului faciliteaza accesul turistilor si la numeroasele magazine, teatre si muzee ale capitalei Ungariei.

Hotelul Marmara ofera in mod gratuit acces la internet. Camerele hotelului sunt confortabile si elegante, oferind toate facilitatile corespunzatoare unui hotel de 4 stele. Fiecare camera are grup sanitar propriu.

Camera Hotel Marmara Budapesta 2014

Camera Hotel Marmara Budapesta 2014

Budapesta este un oras cosmopolit, romantic si modern, o capitala plina de viata, bogata in festivaluri si evenimente. Anual peste 20 de milioane de turisti aleg sa viziteze capitala Ungariei! Fi si tu unul dintre ei! Mergi in city break in Budapesta. Alege sa vizitezi in luna martie orasul cu noua poduri peste Dunare.

Oferta city break in Budapesta luna martie include:

– 2 nopti / 3 zile cazare la Hotel Marmara, 4 stele din Budapesta

-mic dejun

Tarif: 59 euro / persoana

 

Tariful este valabil pentru perioada: 28.03.2014 – 30.03.2014

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *