Oferta cazare Weekend la cumparaturi IKEA Budapesta

Oferta cazare Weekend la cumparaturi IKEA Budapesta Hotel Holiday Inn Budapesta – Budaors, de 4 stele cu mic dejun inclus la super pret!

 

Mergi in weekend la cumparaturi in IKEA Budapesta? Profita de oferta la cazare si dupa o sedinta extenuanta de cumparaturi te relaxezi la hotelul de 4 stele Holiday Inn.

Oferta cazare Weekend la cumparaturi IKEA Budapesta Hotel Holiday Inn

Oferta cazare Weekend la cumparaturi IKEA Budapesta Hotel Holiday Inn

Hotelul de 4 stele este situat in imediata apropiere a renumitului magazin IKEA, oferind acces facil la autostrazile M1 si M7 precum si parcare gratuita. Acesta dispune de camere spatioase ce ofera tot confortul necesar pentru un weekend relaxant. Camerele hotelului Holiday Inn sunt izolate fonic si au toate dotarile specifice unui hotel de 4 stele: aer conditionat, TV, seif, acces la internet.

Oaspetii Holiday Inn Hotel Budapesta – Budaors pot savura gustoase preparate din bucataria maghiara si mediteraneana in cadrul restaurantului cu terasa si gratar al hotelului.

IKEA este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de pe mapamond, cu 338 de magazine in 43 de tari. Aproximativ 10 % dintre europeni au cel putin o piesa de mobilier sau un design apartinand acestui brand ce se remarca prin faptul ca majoritatea pieselor de mobilier si accesoriilor comercializate sunt asamblate direct de catre cumparator.

Holiday Inn Budapesta Hotel weekend de cumparaturi IKEA

Holiday Inn Budapesta Hotel weekend de cumparaturi IKEA

 

Oferta cazare Weekend la cumparaturi IKEA Budapesta include:

– cazare pentru o noapte la Hotel Holiday Inn, 4 stele

– mic dejun

 

Tarif: 25 euro / persoana

 

Oferta este valabila pentru weekend-urile:  12.07 – 13.07.2014 si 19.07 – 20.07. 2014

Imbina utilul cu placutul si petrece un weekend relaxant la cumparaturi in Budapesta la IKEA. Profita de oferta si ai cazare in conditii de 4 stele la Hotel Holiday Inn situat in imediata apropiere atat a parcului comercial din Budaors cat si a magazinului IKEA.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *