Oferta Cazare Paralia Katerini Gold Stern Hotel

Oferta Cazare Paralia Katerini Gold Stern Hotel 3 stele

Profita de oferta si petrece-ti concediul in Grecia cu numai 189 euro / persoana

 

Vara aceasta petrece-ti vacanta de vara in Grecia! Bucura-te de clima mediteraneana si de plajele cu nisip fin din renumita statiune Paralia Katerini. Ai 7 nopti / 8 zile cazare la hotelul de 3 stele Gold Stern cu mic dejun la doar 189 euro / persoana! Profita de oferta si vei avea un concediu memorabil in stil grecesc.

Hotelul Gold Stern de 3 stele este situat la doar 80 de metri de plajă, 70 km  de centrul orasului Salonic si la 7 km de orasul Katerini. Renumitul sit arheologic Dion este la mai puţin de 27 km distanta fata de hotel, care este alegerea ideala pentru doritorii unui sejur confortabil si relaxant.

Oferta Cazare Paralia Katerini Gold Stern Hotel 3 stele

Oferta Cazare Paralia Katerini Gold Stern Hotel 3 stele

Camerele hotelului de 3 stele sunt spatioase si au dotati functionale moderne: aer conditionat, TV, mini – bar, uscator de par. Fiecare camera are grup sanitar propriu. Gold Stern Hotel ofera in mod gratuit oaspetiilor sai acces la internet.

La hotel este disponibila in mod  gratuit o parcare. Oaspeti pot servi gustoase preparate mediteraneene in cadrul restaurantului i hotelului de 3 stele sau la diferite tarabe, taverne si restaurante aflate in imediata apropiere a hotelului. La receptia Gold Stern, ce este deschisa non – stop turistii pot primi in mod gratuit informatii utile referitoare la atractiile din zona.

Profita de oferta cazare Paralia Katerini Gold Stern Hotel si petrece un sejur intr-o atmosfera calda si familiara in Grecia. Bucura-te de gustoasele preparate traditionale si rasfata-te sub razele calde ale soarelui timp de 8 zile.

camera Hotel Gold Stern 3 stele Paralia Katerini

camera Hotel Gold Stern 3 stele Paralia Katerini

 

Oferta Cazare Paralia Katerini Gold Stern Hotel include:

– 7 nopti / 8 zile cazare la  hotelul de 3 stele

– mic dejun

 

Tarif: 189 euro / persoana

 

Tariful este valabil pentru perioada: 18.08.2014 – 7 nopti

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *