Oferta cazare de lux Targul de Craciun Viena

Oferta cazare de lux Targul de Craciun Viena!

Profita de oferta si mergi la Targul de Craciun de la Viena, unul dintre cele mai frumoase din lume!

 

Simte magia sarbatorilor de iarna participand la fascinantul Targ de Craciun de la Viena, o traditie tinuta inca din anul 1772. Ai cazare cu mic dejun la luxosul hotel de 5 stele DO&CO, situat in zona centrala a capitalei Austriei, vizavi de Catedrala Sf. Stefan.

Oferta cazare de lux Targul de Craciun Viena 2014

Oferta cazare de lux Targul de Craciun Viena 2014

Prin pozitionarea sa, hotel de 5 stele faciliteaza accesul turistiilor atat la cele mai importante obiective turistice cat si la renumitul targ de Craciun. Camerele DO&CO Vienna Hotel sunt spatioase si au un design modern cu dotari exclusiviste: aer conditionat, podea din lemn, mini – bar de dimensiuni considerabile cu o selectie exclusivista de vinuri si bauturi alcoolice, prize cu standard britanic si american, TV cu ecran plat si dvd – player.  Fiecare camera are zona de relaxare si grup sanitar propriu cu articole de toaleta exclusive ETRO si dus cu efect de ploaie tropicala. In cadrul restaurantului gourmet al hotelului de 5 stele, situat la ultimul etaj, turistii pot savura gustoase preparate locale si internationale. Hotelul de lux ofera in mod gratuit acces la internet.

Camera Hotel DO&CO Vienna 5 stele

Camera Hotel DO&CO Vienna 5 stele

Profita de oferta si participa la unul dintre cele mai fascinante targuri de Craciun din lume. Bucura-te de magia sarbatorilor de iarna in conditii de 5 stele cu doar 169 euro / persoana.

Cu cele aproximativ 150 de standuri de vanzare care ofera inedite decoratiuni pentru bradul de Craciun, dulciuri si bauturi calde, Targul de Craciun de la Viena este destinatia ideala pentru un city break reusit. Profita de oferta si participa la targ! Iti oferim cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din capitala Austriei.

Hotel DO&CO Vienna 5 stele

Hotel DO&CO Vienna 5 stele

Oferta cazare de lux Targul de Craciun Viena include:

– 1 noapte cazare in camera dubla la exclusivistul hotel de 5 stele DO&CO Vienna

– regim de masa: mic dejun

Tarif: 169 euro / persoana

 

Tariful este valabil pentru perioada: 13.12.2014 – 14.12.2014

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *