Oferta Cazare de Lux in Budapesta

Oferta cazare de lux in Budapesta! Rasfat de 5 stele la Hotel Boscolo din centrul capitalei Ungariei la numai 59 euro / persoana!

Ai cazare la renumitul hotel de lux Boscolo, din centrul Budapestei la super pret! Situat in zona centrala a capitalei Ungariei, in imediata apropiere a Operei si a Bulevardului Andrassy, luxosul hotel isi asteapta oaspetii intr-o cladire eleganta din secolul al XIX – lea. Pozitionarea acestuia faciliteaza accesul turistilor la principalele atractii turistice, restaurante, cafenele.

Oferta Cazare de Lux in Budapesta Hotel Boscolo

Oferta Cazare de Lux in Budapesta Hotel Boscolo

Boscolo Hotel de 5 stele face parte din lantul international  Leading Hotels of the World si impresioneaza prin designul sau luxos, atmosfera somptuoasa, calitatea ireprosabila a serviciilor si gama variata a facilitatilor oferite.

Profita de oferta si cu doar 59 euro / persoana ai cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Budapesta!

Camerele hotelului de 5 stele sunt spatioase si  includ mobilier luxos, grup sanitar propriu, tapet de matase si candelabre din sticla de Murano. Fiecare camera are dotari moderne: aer conditionat, minibar, TV prin satelit cu sistem interactiv, telefon, seif. Hotelul de lux ofera in mod gratuit acces la internet.

camera Hotel Boscolo 5 stele

camera Hotel Boscolo 5 stele

Zona de wellness si SPA a hotelului de lux are un design inspirat de elemente naturale: roci, apa, vant, ghetari alpini. In cadrul centrului SPA exclusivist exista un bazin de relaxare cu functii de hidromasaj, ideal pentru regenerare, sauna, baie turceasca, baie de aburi, o gama larga de tratamente si tipuri de masaje.  Oaspetii Boscolo Hotel de 5 stele au la dispozitie si o sala de fitness moderna.

In cadrul hotelului functioneaza  Restaurantul Salon Fine Dining ce a fost premiat in anul 2013 de ghidul Gault Milau. In cadul restaurantului oaspetii pot servi preparate din bucataria traditional maghiara cat si din bucataria internationala. Superbul hotel de lux adaposteste si legendara Cafenea New York, cu un design deosebit si muzica de pian live.

Oferta cazare de lux in Budapesta include:

– 1 noapte cazare la Hotel Boscolo, 5 stele

– mic dejun

Tarif: 59 euro / persoana

Tariful este valabil pentru  cazarile realizate in luna martie.

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *