Oferta Austria cu ski pass

Oferta Austria cu ski pass 

SUPER OFERTA in Dobriach: doar 296 euro/ persoana cu demipensiune si ski pass inclus !!!

Dobriach

Dobriach

Dobriach este o statiune de ski din Carinthia, localitatea fiind cunoscuta pentru sporturile de iarna si turismul practicat.Daca doriti sa nu investiti multi bani in vacanta, dar sa aveti parte de lux si rasfat, va recomandam Ferienhotel Trattnig 4* din Dobriach, Austria. Acesta ofera acces facil la oras (1 km distanta) si autobuz gratuit la zona de schi Bad Kleinkirchheim (doar 12 km distanta). La 18 km gasiti cona de ski Goldeck, iar la 26 km Alpe Gerlitzen.

Hotelul este administrat de o familie si se bucura de o locatie linistita, de servicii excelente si facilitati de nivel superior. Preparatele fine din bucataria austriaca sunt servite in restaurantul hotelului. De asemenea, mai puteti beneficia de facilitati precum: baie cu aburi, centru de fitness, sauna, masaj camera de jocuri, piscina interioara, spa, facilitati de transfer, inchiriere de biciclete, solar, servicii de spalatorie, cameră încălzită de depozitare pentru schiuri şi locuri de parcare. Camerele sunt moderne si confortabile, dotate cu baie, radio, telefon, uscator de par, seif, balcon si televizor cu ecran plat.

Ferienhotel Trattnig Dobriach

Ferienhotel Trattnig Dobriach

Servicii incluse: cazare 4 nopti/5 zile la Ferienhotel Trattnig 4*, demipensiune si ski pass inclus.

 

Oferta Austria cu ski pass este valabila pentru perioada: 01.02.2014 – 05.02.2014. La cerere se pot solicita si alte perioade de cazare.

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *