Luna de Miere in Mauritius!

Petrece luna de miere in Mauritius – Insula din Paradis – una dintre cele mai frumoase destinatii din lume

 

Inconjurata de apele de un albastru turcoaz ale Oceanului Indian, Mauritius este o combinatie spectaculoasa intre plaje cu nisip fin, de un alb stralucitor si hoteluri de lux fiind o destinatie de vis extravaganta si uimitoare. Petrece Luna de Miere in Mauritius – Insula din Paradis, dupa cum insusi renumitul scriitor Mark Twain a descris-o.

Situata la est de Madagascar, cu o clima tropicala si vegetatie luxurianta, plaje cu nisip alb si fin, palmieri si rifturi de corali, Insula Mauritius este destinatia ideala pentru o luna de miere idilica.

Luna de Miere in Mauritius

Luna de Miere in Mauritius

Beachcomber Shandrani Resort and SPA de 5 stele este situat pe o peninsula privata in Blue Bay, la 6 km de aeroport si 40 km distanta de centrul capitalei insulei, Port Louis. Luxosul hotel are in apropiere 3 plaje diferite, cu deschidere spre laguna , spre golf si spre ocean unde oaspetii resortului pot practica schi nautic, surfing si snorkelling.

Camerele Beachcomber Shandrani Resort and SPA de 5 stele sunt spatioase si luminoase, avand dotari moderne specifice unui resort de lux: aer conditionat, TV prin satelit, mini – bar, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Fiecare camera are grup sanitar propriu si ofera o zona de relaxare spatioasa.

Camera Resort Beachcomber Shandrani Resort and SPA 5 stele

Camera Resort Beachcomber Shandrani Resort and SPA 5 stele

 

Hotelul dispune de 5 restaurante, 2 baruri ( unul la piscina si unul pe plaja ) si ofera in mod gratuit acces la internet. Turistii cazati la Beachcomber Shandrani Resort and SPA beneficieaza de facilitati spa si welness de lux in cadrul centrului Clarins, din cadrul hotelului, ce ofera: baleneoterapie, hidroterapie,o gama variata de tratamente faciale si cosmetice, diferite tipuri de masaje, saune, bai turcesti, o sala de fitness dotata corespunzator si un coafor.

Resortul de 5 stele ofera si facilitati pentru practicarea diferitelor activitati sportive precum: terenuri de tenis, club de golf, scufundari, biciclism, canoe, plimbari cu barca cu podea din sticla, windsurfing.

Mauritius - Luna de Miere

Mauritius – Luna de Miere

Oferta Luna de Miere in Mauritius include:

– 7 nopti cazare

– regim de masa: serenity plus

– cadou surpriza pentru mireasa, la sfarsitul sejurului

– primire traditionala pe aeroport

 

Tarif: de la 1279 euro

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact