Luna de Miere in Maldive!

Petrece luna de miere in Maldive, una dintre cele mai frumoase destinatii din lume cu numai 1229 euro / persoana.

 

Luna de Miere in Maldive luna octombrie

Luna de Miere in Maldive luna octombrie

Tara insulara, este formata dintr-un grup de 26 de atoli, in Oceanul Indian, ce contin nu mai putin de 1192 insule, dintre care 250 locuite. Un loc unic, cu  insule salbatice, plaje cu nisip alb si miresme exotice. Destinatia ideala pentru petrecerea lunii de miere!

Petrece un sejur memorabil de 7 zile  in resortul Filhahohi Island Resort  cu all inclusive. Situat in atolul Male Sud, resortul este inconjurat de ape cristaline, plaje cu nisip fin, alb si vegetatie exotica luxurianta. Filhahohi Island Resort se afla la 8 km de un sat de pescari si la 28 km de Aeroportul International Male.

Fihalhohi Island Resort

Fihalhohi Island Resort

Camerele Filhahohi Island sunt confortabile, au o terasa cu zona de relaxare ce ofera vederi panoramice spectaculoase si dotari moderne: aer conditionat, telefon, ventilator, uscator de par. Fiecare camera are grup sanitar propriu. Resortul ofera o gama variata de facilitati pentru practicarea sporturilor nautice precum pescuit sau scufundari.

Oaspetii pot servi masa la restaurantul Palm Groove, ce ofera preparate din bucataria maldiviana cat si din cea internationala. Turistii se pot relaxa la  cele 2 baruri ale resortului, pe una dintre superbele plaje sau la un centru SPA ce ofera diferite tipuri de masaje.

 

Oferta pentru Luna de Miere in Maldive include:

– zbor cu plecare din Viena

– bagaj mic de mana

– bagaj de cala

– taxe de aeroport

– transfer hotel – aeroport – hotel

– 7 zile cazare

– regim de masa: all inclusive

 Tarif: 1229 euro / persoana

 

Tariful este valabil pentru perioada: 01.10.2014 – 08.10.2014

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact