Cumparaturi de weekend la IKEA! Oferta cazare!

Cumparaturi de weekend la IKEA! Oferta cazare! Mergi in weekend la cumparaturi in IKEA Budapesta? Noi iti oferim cazare la un super pret!

Magazinele IKEA sunt unele dintre cele mai populare magazine din lume, aproximativ 10 % dintre europeni avand cel putin o piesa de mobilier sau design apartinand acestui brand. Lantul are 338 de magazine in 43 de tari iar o buna parte a  pieselor de mobilier si accesoriilor comercializate sunt asamblate direct de catre cumparator.

Catalogul inventatorilor conceptului de ambalaj plat are 300 de pagini si este tiparit in peste 211 milioane de exemplare.

Cumparaturi de weekend la IKEA! Oferta cazare 2014!

Cumparaturi de weekend la IKEA! Oferta cazare 2014!

Ai planuit un weekend de cumparaturi la IKEA Budapesta? Noi iti oferim cazare la Holiday Inn Budapesta – Budaors, de 4 stele cu mic dejun inclus la super pret!

Holiday Inn Budapesta – Budaors, de 4 stele, este situat in partea de vest a Budapestei, oferind acces usor la centrul orasului Budapesta si parcul comercial din Budaors. Hotelul de 4 stele ofera oaspetilor sai parcare gratuita.

Camerele hotelului sunt spatioase si au un design elegant. Toate camerele sunt izolate fonic si ofera acces la internet. Fiecare camera are dotari moderne specifice unui hotel de 4 stele: aer conditionat, TV, SEIF.  Holiday Inn pune la dispozitia turistilor un restaurant ce serveste preparate din bucataria maghiara si mediteraneana, un bar, garaj, parcare si sauna.

camera Hotel Holiday Inn

camera Hotel Holiday Inn

Oferta cumparaturi de weekend la IKEA include:

– cazare pentru o noapte la Hotel Holiday Inn, 4 stele

– mic dejun

Tarif: 25 euro / persoana

Oferta este valabila pe durata lunii martie.

Mergi la shopping la IKEA Budapesta si profita de oferta la cazare! Te relaxezi dupa sedinta extenuanta de cumparaturi la un hotel de 4 stele situat in imediata apropiere a magazinului IKEA.

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *