DESCOPERA INSULELE CANARE SI MAROC PRINTR-O CROAZIERA DE LUX!

Biletul de avion şi transferul inclus!

 

Tenerife, MSC Armonia, 7 nopti
Croaziera Maroc si Insulele Canare, itinerariu: Santa Cruz de Tenerife (ES) • Las Palmas (ES) • Casablanca (MA) • Agadir (MA) • Arrecife (ES) • Santa Cruz de Tenerife (ES).
Plecare: 09 şi 23.01., 06 şi 20.02.2015 cu zbor din Budapesta.

 

Croaziera Maroc si Insulele Canare

Croaziera Maroc si Insulele Canare

 

Cabina interioara (Bella): de la 699 €/pers.
Cabina cu geam (Bella): de la 759 €/pers.
Categoria Fantastica cu suprataxa de 100 €/pers.
Pret pentru copii cu taxe incluse: de la 499 €/pers.

 

MSC Armonia

MSC Armonia

 

Tarifele croaziera Maroc si Insulele Canare includ: biletul de avion Budapesta – Tenerife – Budapesta pe zbor charter, taxa de aeroport, transferul aeroport-port, 7 nopti de cazare pe vasul de croaziera în cabină de 2 pers. la categoria rezervata, pensiune completa (mic dejun, pranz, cina, bufet 20 de ore pe zi, fara bauturi), facilitatile oferite la nivelul vasului de croaziera, evenimentele si programele de divertisment comune, transportul bagajelor la check in şi check out.

Pretul de participare nu include: taxa de port (cca. 120 €/pers.), bauturile alcoolice şi nealcoolice, bacsisul obligatoriu achitabil la fata locului (cca. 8,5 €/pers./noapte, cca. 5 €/pers./noapte pentru copii), eventualele taxe de viză, eventualele cheltueli personale (telefon, minibar, medic, etc.), excursiile facultative, asigurarile medicale si pentru bagaje, asigurarea storno.
Pretul de copil este valabil cu 2 adulti într-o cabina. Ofertele sunt valabile în functie de locurile libere. Preturile de mai sus sunt valabile pentru plecarea din 09 si 23.01.2015.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact