DESCOPERA INSULELE CANARE SI MADEIRA PRINTR-O CROAZIERA DE LUX!

Biletul de avion si transferul inclus!

Tenerife – MSC Armonia, 7 nopti
Croaziera  cu zbor inclus, itinerariu: Santa Cruz de Tenerife (ES) • Las Palmas de Gran Canaria (ES) • Puerto del Rosario (ES) • Funchal (PT) • Santa Cruz de La Palma (ES) • Santa Cruz de Tenerife (ES).
Plecare: 16 şi 30.01., 13 şi 27.02.2015 cu zbor din Budapesta.

 

Croaziera Madeira

Croaziera Madeira

 

Cabina interioara (Bella): de la 699 €/pers.
Cabina cu geam (Bella): de la 759 €/pers.
Categoria Fantastica cu suprataxa de 100 €/pers.
Pret pentru copii cu taxe incluse: de la 499 €/pers.

 

MSC Armonia

MSC Armonia

 

Tarifele de croaziera  cu zbor includ: biletul de avion Budapesta – Tenerife – Budapesta pe zbor charter, taxa de aeroport, transferul aeroport-port, 7 nopti de cazare pe vasul de croaziera în cabină de 2 pers. la categoria rezervata, pensiune completa (mic dejun, pranz, cina, bufet 20 de ore pe zi, fara bauturi), facilitatile oferite la nivelul vasului de croaziera, evenimentele si programele de divertisment comune, transportul bagajelor la check in şi check out.

Pretul de participare nu include: taxa de port (cca. 120 €/pers.), bauturile alcoolice şi nealcoolice, bacsisul obligatoriu achitabil la fata locului (cca. 8,5 €/pers./noapte, cca. 5 €/pers./noapte pentru copii), eventualele taxe de viză, eventualele cheltueli personale (telefon, minibar, medic, etc.), excursiile facultative, asigurarile medicale si pentru bagaje, asigurarea storno.
Pretul de copil este valabil cu 2 adulti într-o cabina. Ofertele sunt valabile în functie de locurile libere. Preturile de mai sus sunt valabile pentru plecarea din 16.01.2015.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact