Voucher de Vacanta

`Voucher de Vacanta` este modul prin care Calatorescu iti rasplateste fidelitatea! Ai castigat un Voucher de Vacanta? Ai reducere de 10 / 100 de euro.

Prin intermediul Voucherului de Vacanta dorim sa ne aratam recunostinta fata de toti clientii, partenerii si colaboratorii nostrii.

Voucherul de Vacanta este valabil intre 1 Februarie 2018 si 31 Decembrie 2018.

Reguli de folosire a Voucherelor de Vacanta:

– Voucherele de Vacanta sunt cumulabile intre ele ( poti folosi mai multe Vouchere de Vacanta ) dar valoarea acestora nu poate depasi 7 % din valoarea pachetului achizitionat.

– Voucherele de Vacanta nu sunt cumulabile cu alte reduceri ( nu poti folosi Voucherele de Vacanta pentru a obtine reduceri pentru pachetele care au deja pret redus ).

– Poti obtine o reducere de pana la 7 % pe vacanta, folosind un voucher de vacanta sau mai multe ( voucherele sunt cumulabile intre ele) .

– Anularea ( din orice motiv ) a pachetului achizitionat pe baza Voucherului de Vacanta duce implicit la anularea valorii  Voucherului de Vacanta.

– In caz de anulare a unei vacante pentru care ai utilizat Voucherul de Vacanta, voucherul sau valoarea acestuia nu poate fi recuperata.

– Voucherele de Vacanta sunt valabile doar in cazul achizitionarii pachetului direct de la sediul Agentiei de Turism Calatorescu, cu sediul in Piata Unirii, Nr. 6, Timisoara.

– Voucherele de Vacanta sunt valabile doar in cazul achitarii  pachetului turistic direct la sediul Agentiei de Turism Calatorescu.

– Voucherele de Vacanta nu sunt valabile pentru cererile de oferte plasate telefonic sau prin e-mail.

– Reducerea oferita prin Voucherele de Vacanta nu se aplica pentru biletele de avion decat daca acestea sunt parte integrata a unui pachet turistic.

– Reducerea oferita prin Voucherele de Vacanta nu se aplica in cazul serviciilor conexe ( bilete concert, taxe de intermediere viza, tururi de oras, asigurari medicale, transferuri ) decat daca acestea  sunt parte integrata a unui pachet turistic.

– Valoarea Voucherului de Vacanta nu poate fi convertita in bani si nu poate fi acordata retroactiv.

– Regulile de folosire a Voucherului de Vacanta pot fi modificate fara o notificare prealabila, dar vor fi afisate in aceasta sectiune.

Daca ai intrebari cu privire la Voucherul de Vacanta, al caror raspuns nu il gasesti aici, iti stam la dispozitie cu placere! Ne poti contacta la:

– telefon: 0741188810 – Andreas Suciu

– adresa de e-mail: office@calatorescu.ro

– sediul  agentiei: Piata Unirii, Nr.6, Timisoara