Concert Rod Stewart in Viena luna iulie

Concert Rod Stewart in Viena! Concertul unuia dintre cei mai buni artisti din toate timpurile, in luna iulie la Viena cu  168 euro / persoana.

De 1 iulie mergi la concertul lui Rod Stewart din Viena! Ai cazare la Hotel Atlantis de 4 stele din Viena cu mic dejun si bilet acces concert cu numai 168 euro / persoana.

Cu aproximativ 200 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, cu memorabile hituri precum ” Sailing ” – cel mai vandut single al artistului din toata cariera sa, ” All For Love ” sau ” Baby Jane ” , cu patru decenii de activitate, Rod Stewart este unul dintre cei mai apreciati artisti din lume.

Rod Stewart

Rod Stewart

 

Hotelul Atlantis de 4 stele din Viena este situat in imediata apropiere a locului sustinerii concertului. Pozitionarea sa faciliteaza accesul turistilor atat la sala de expozitii si concerte Stadhalle cat si la centrul orasului Viena cu principalele sale obiective turistice.

Camerele hotelului Atlantis sunt izolate fonic si sunt spatioase. Acestea au dotari moderne precum: TV, uscator de par, aer conditionat. Fiecare camera are grup sanitar propriu.

Hotel Atlantis

Hotel Atlantis

 

In imediata apropiere a hotelului se afla o statie de metrou cat si o statie de tramvai. Centrul comercial si de agrement Lugner City este situat langa hotel.

Mergi la concert Rod Stewart in Viena cu 168 euro / persoana!

concert Rod Stewart in Viena

concert Rod Stewart in Viena

 

Oferta pentru concert Rod Stewart in Viena include:

– cazare o noapte la Hotel Atlantis de 4 stele

– mic dejun

– bilet acces concert Rod Stewart – Live the Life Tour 2014

Tarif: 168 euro / persoana

 

La cerere:

– transport cu avionul, plecare din Bucuresti

– transport cu autocar sau tren, plecare din toata tara.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *