Concert John Legend Viena

Concert John Legend Viena 26 octombrie 2014!

Oferta cazare si bilete de acces la concert cu 139 euro / persoana

UPDATE Mai avem disponibile 4 bilete de acces la concert cu 1 noapte de cazare si mic dejun la Hotel Arion de 4 stele la doar 99 euro / persoana 

Concert John Legend Viena oferta bilete de acces si cazare

Concert John Legend Viena oferta bilete de acces si cazare

Pe 26 octombrie mergi la concertul lui John Legend din Viena! Ai cazare la Hotel Atlantis de 4 stele capitala Austriei cu mic dejun si bilet acces concert cu numai 139 euro / persoana.

Participa la Concertul John Legend din Viena in 26 octombrie 2014! Reprezentant de seama al muzicii soul, atat prin includerea sa in Songwriters Hall of Fame cat si prin notorietatea castigata in cei peste 10 ani de activitate, John Legend sau John Roger Stephens pe numele sau real, este unul dintre cei mai bine cotati artisti la nivel international , reusind sa emotioneze prin timbrul sau vocal si piesele sentimentale un public numeros si variat.

Profita de oferta agentiei, Concert John Legend Viena si ai bilete de acces la concert plus 1 noapte de cazare in una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Vizitezi si te relaxezi cu doar 139 euro / persoana.

Atlantis Hotel de 4 stele din capitala Austiei este situat in imediata apropiere a locului desfasurarii concertului. Prin pozitionarea sa, acesta faciliteaza accesul turistilor atat la sala de expozitii si concerte Stadhalle cat si la centrul orasului Viena cu principalele sale obiective turistice.

Camerele hotelului sunt spatioase si izolate fonic. Acestea au toate dotarile moderne, specifice unui hotel de 4 stele, precum: TV, uscator de par si aer conditionat. Fiecare camera are grup sanitar propriu. In imediata apropiere a hotelului se afla statia de metrou cat si statia de tramvai, centrul comercial si de agrement Lugner City fiind situat langa hotel.

 

Camera Hotel Atlantis Viena 4 stele

Camera Hotel Atlantis Viena 4 stele

 

Oferta pentru Concert John Legend Viena include:

– cazare o noapte la Hotel Atlantis de 4 stele

– mic dejun

– bilet acces concert categoria B

Tarif: 139 euro / persoana

 

La cerere:

– bilete acces concert alte categorii

– transport cu autocar sau tren, plecare din toata tara.

 

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *