City Break Budapesta luna August! Profita de oferta city break Budapesta si petrece un weekend prelungit in capitala Ungariei cu 39 euro / persoana / noapte

 

Viziteaza Budapesta in perioada 15 august – 17 august! Ai cazare 2 nopti la hotelul de 4 stele Lion`s Garden, situat in imediata apropiere a celor mai importante obiective turistice ale uneia dintre cele mai frumoase capitale europene.

Te rasfeti in conditii de lux si vizitezi 2 nopti / 3 zile cu doar 39 euro / persoana / noapte orasul situat pe ambele maluri ale Dunarii. Budapesta, destinatia ideala pentru un city  break reusit este un oras cosmopolit, romantic si modern, o capitala plina de viata, bogata in festivaluri si evenimente, vizitata anual de peste  20 de milioane de turisti.

City Break Budapesta luna August cu 39 euro persoana noapte

City Break Budapesta luna August cu 39 euro persoana noapte

Hotelul de tip boutique ofera oaspetiilor sai o zona de SPA moderna cu piscina, cada cu hidromasaj, sauna, sauna cu infrarosu si o sala de fitness dotata corespunzator. Camerele Lion`s Garden Hotel sunt spatioase si dispun de toate dotarile specifice unui hotel de 4 stele: TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon, radio, mini- bar, seif, aer conditionat. Hotelul ofera in mod gratuit acces la internet.

 

Hotel Lions Garden city break Budapesta

Hotel Lions Garden city break Budapesta

Prin pozitionarea sa, Lion`s Garden Hotel beneficieaza de vederi panoramice la catedrala dominicana veche de 100 de ani si este inconjurat de frumoase cladiri elegante. In imediata apropiere a hotelului de 4 stele oaspetii hotelului pot gasi stadionul Ferenc Puskas, Arena Sporturilor Laszlo Papp, Piaţa Eroilorsi  renumitul bulevard Andrassy. De asemenea, de la hotel turistii pot ajunge cu usurinta la centrul comercial Arena Plaza.

Oferta City Break Budapesta luna August include:

– 2 nopti / 3 zile cazare la Hotel Lion`s Garden de 4 stele din Budapesta

 

Tarif: 39 euro / persoana / noapte

 

Tariful este valabil pentru perioada: 15.08.2014 – 17.08.2014

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact