City Break Bratislava de 1 Mai

City Break Bratislava de 1 Mai!

Viziteaza Bratislava in 4 zile cu doar 99 euro / persoana!

Cazare cu mic dejun la Lindner Hotel Gallery Central de 4 stele

 

Profita de vacanta prelungita de 1 mai si mergi in city break in Bratislava! Viziteaza timp de 4 zile capitala Slovaciei! Situata pe Dunare, in imediata apropiere a granitelor Slovaciei cu Austria si Ungaria, Bratislava este sediul presedintiei, parlamentului, guvernului si cel mai mare oras al tarii. Dominata de turnuri medievale, palate in stil baroc si  cladiri grandioase ale secolului XX, capitala Slovaciei este destinatia ideala pentru un city break reusit.

City Break Bratislava de 1 Mai 2014!

City Break Bratislava de 1 Mai 2014!

Luxosul Lindner Hotel Gallery Central, de 4 stele, este situat la mica distanta de centrul orasului Bratislava si este renumit pentru calitatea excelenta a serviciilor oferite. Prin pozitionarea sa, ofera acces usor mijloacele de transport in comun cat si acces direct la Central Shopping Centre, cu peste 150 de magazine. De asemenea, hotelul ofera in mod gratuit acces la internet si parcare in garajul subteran cat si bilete gratuite pentru transportul public.

Camerele Lindner Hotel Gallery Central au un design elegant, cu dotari moderne specifice unui hotel de 4 stele: aer conditionat, TV, minibar, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei. Fiecare camera are grup sanitar propriu.

Pentru relaxare, la dispozitia turistilor este o piscina interioara, o sala de fitness dotata corespunzator cat si un modern centru de wellness cu sauna si diferite tipuri de masaje.  

Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria internationala cat si  specialitati traditionale. Barul panoramic, situat la etajul al 13 – lea, ofera, alaturi de  bauturi si gustari, o vedere panoramica extraordinara asupra celui mai mare oras al Slovaciei.

Vedere panoramica Lindner Hotel Gallery Bratislava

Vedere panoramica Lindner Hotel Gallery Bratislava

 

Oferta City Break Bratislava de 1 Mai include:

– cazare 4 zile la Lindner Hotel Gallery Central, 4 stele

– mic dejun

 

Tarif: 99 euro / persoana

 

La cerere se pot realiza oferte pentru alte date sau destinatii.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *