City Break 1Mai Praga si Bratislava

City Break 1 Mai Praga si Bratislava! In vacanta de 1 Mai viziteaza 2 capitale, ai cazare si mic dejun cu numai 99 euro / persoana!

Profita de oferta si cu doar 99 euro / persoana ai cazare cu mic dejun in 2 dintre cele mai populare destinatii turistice ale Europei, Praga si Bratislava.

 

Oferta City Break 1Mai Praga si Bratislava include:

–  2 nopti cazare Hotel  Golf, 3 stele

– mic dejun

– 1 noapte cazare Hotel Bratislava, 3 stele

– mic dejun

Tarif: 99 euro / persoana

 

Viziteaza capitala Republicii Cehe, orasul celor 100 de clopotnite, asa cum mai este numita Praga. Situata pe locul  sase  in topul celor mai vizitate orase europene, este destinatia perfecta pentru un city break reusit.

Oferta 1Mai City Break Praga si Bratislava Palatul National Praga 2014

Oferta 1Mai City Break Praga si Bratislava Palatul National Praga 2014

Hotel Golf, de 3 stele este situat la 15 minute de mers cu tramvaiul fata centrul orasului. Pozitionarea hotelului faciliteaza accesul turistilor la mijloacele de transport in comun si la principalele obiective turistice ale capitalei Republicii Cehe.

Hotelul de 3 stele ofera in mod gratuit acces la internet. Camerele hotelului Golf sunt spatioase, au grup sanitar propriu si dotari moderne precum: TV, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei. Este permisa parcarea publica gratuita la hotel.

Praga Hotel Golf 3 stele

Praga Hotel Golf 3 stele

Bratislava este capitala  Slovaciei si cel mai mare oras al tarii. Datorita caracterului sau multicultural, orasul este destinatia preferata pentru city break a milioane de turisti.

Hotelul Bratislava, este situat la 20 de minute cu tramvaiul de centrul capitalei Slovaciei. Camerele hotelului de 3 stele sunt spatioase si au dotari moderne. Fiecare camera are grup sanitar propriu. Hotelul Bratislava pune la dispozitia turistilor un modern centru wellness, un teren de tenis si un teren  de minifotbal. La restaurantul hotelului se servesc preparate din bucataria internationala cat si specialitati tratidionale slovace.

Profita de oferta City Break 1Mai Praga si Bratislava si in mini – vacanta 01.05.2014 – 04.05.2014 viziteaza 2 capitale europene cu doar 99 euro / persoana.

Vedere panoramica Bratislava

Vedere panoramica Bratislava

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

Rezerva GRATUIT !

Date de contact

 

 

 

Author: Calatorescu

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *