Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare la Ramada Resort – Aquaworld Budapest de 4 stele!

 

Anul acesta de Mos Nicolae surprinde-ti apropiatii cu un cadou inedit! Un weekend memorabil, plin de adrenalina, distractie si relaxare la unul dintre cele mai mari parcuri acvatice interioare din Europa! Ai 2 nopti cazare in camera dubla la exclusivistul hotel Ramada Resort – Aquaworld Budapest cu doar 59 euro / persoana.

Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare Ramada Resort Aquaworld

Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare Ramada Resort Aquaworld

Luxosul hotel, unic prin serviciile si facilitatile oferite, este situat aproape de soseaua M0 si pune la dispozitia clientilor, in mod gratuit, o parcare exterioara. Camerele resortului Ramada Aquaworld Budapest sunt spatioase si au un design modern, oferind toate facilitatile specifice unui hotel de 4 stele (aer condiţionat, sat tv, internet wireless, telefon, minibar, seif, uscător de păr).

Ramada Resort Aquaworld Budapest ofera serviciu gratuit de transfer spre centrul capitalei Ungariei şi acces gratuit la Wi-Fi in intreaga cladire.

Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice interioare din Europa este accesibil direct de la hotel pentru un cost suplimentar. Avand ca tema principala Templul Angkor din Cambodgia, Ramada Resort Aquaworld Budapesta pune la dispozitia turistilor 17 psicine, 15 dintre acestea fiind accesibile indiferent de anotimp ( piscina pentru surf, piscina cu valuri, piscina labirind ). Toate piscinele, cu exceptia bazinului olimpic au apa incalzita.

Ofera un cadou inedit de Mos Nicolae weekend de relaxare in conditii de lux cu doar 59 euro /persoana. Oaspetii resortului au la dispozitie  un centru oriental modern SPA Wellness si fitness cu o gama variata de facilitati pentru relaxare si infrumusetare, diferite tipuri de masaje, un centru de divertisment. La restaurantul hotelului se pot servi preparate din bucataria internationala dar si locala.

Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare Budapesta

Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare Budapesta

 

Oferta Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare include:

– 2 nopti cazare la resortul de 4 stele Ramada Aquaworld Budapest

 

Tarif:  59 euro / persoana

 

Oferta Cadou de Mos Nicolae Weekend de Relaxare este valabila pentru perioada: 04.12 – 06.12.2014

Oferta valabila, in limita disponibilitatii.

 

La cerere se pot realiza oferte si pentru alte date.

 

Inscrie-te la Newsletter-ul nostru

 

Rezerva GRATUIT !

Date de contact